AESTON
Fjotlandsrosa.no Fjotlandbygdemuseum.no

Meir lokalt kjem du ikkje

05.02.2011
Meir lokalt kjem du ikkje

Meir lokalt kjem du ikkje, er slagordet for Fjotlands mest lokale nettavis; Engedalsavis.no. Der finn du nyhende og kulturhistorie, berre frå Engedal.

Engedalsavis.no har vore i drift sidan sommaren 2010. Tidlegare var det namnet på ein publikasjon som kom ut med ymse mellomrom på Engedal. Redaktør er Espen Rogstad (16). På nettstaden presenterer han avisa slik:

Engedals avis er lokalavis på Engedal i Kvinesdal i Norge. Han er sannsynlegvis ein av dei minste i verda som det blir sagt i slagordet: Meir lokalt kjem du ikkje. Det er hovudsakleg nyheitar og kullturhistorie frå dei fire gardane på Engedal, Slåta(Dør Heime), Dør uppe, Dør framme og Dør inne.

Sjekk ut www.engedalsavis.no

PØR
Engedals avis er lokalavis på Engedal i Kvinesdal i Norge. Han er sannsynlegvis ein av dei minste i verda som det blir sagt i slagordet: Meir lokalt kjem du ikkje. Det er hovudsakleg nyheitar og kullturhistorie frå dei fire gardane på Engedal, Slåta(Dør Heime), Dør uppe, Dør framme og Dør inneEngedals avis er lokalavis på Engedal i Kvinesdal i Norge. Han er sannsynlegvis ein av dei minste i verda som det blir sagt i slagordet: Meir lokalt kjem du ikkje. Det er hovudsakleg nyheitar og kullturhistorie frå dei fire gardane på Engedal, Slåta(Dør Heime), Dør uppe, Dør framme og Dør inne

 

 
Andre aktuelle saker
- Antall besøkende: 1509909 - Online: 11 - Sist oppdatert: 22.09.2020 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart